На Житньому ринку на Верхньому Валу відкрилося кафе AVI у стритфуд-форматі від Алекса Купера (Shalom, Селям, Молодість, Kyiv Food Market). Заклад розташувався на фасаді ринку. Це вже 5-ий заклад мережі AVI.
«Ми вже перевірили формат AVI на інших локаціях, цей заклад є квінтесенцією нашого досвіду і того, як ми бачимо стритфуд», — розповідає команда. Акцент зробили на одну з опор Житнього ринку, оголивши бетонну конструкцію.У закладі всього 7 посадкових місць, здебільшого він розрахований на зам...
Акцент зробили на одну з опор Житнього ринку, оголивши бетонну конструкцію.У закладі всього 7 посадкових місць, здебільшого він розрахований на замовлення з собою.
У меню – понад 10 видів шварми, бургери, хумус, боули. Яскраві позиції – AVI чізі дабл, Класична літня шварма, Класична з сиром чеддер, Тель-Авівська Кебаб Сабіх.