Ресторан «Авлабар» розмістився в Печерському районі Києва, на вулиці Щорса.
У меню гостям представлений широкий вибір популярних страв європейської та кавказької кухонь, які готують за традиційними й авторськими рецептами.
Відвідувачі можуть замовити різноманітні холодні й гарячі закуски, супи, гарніри й домашні соуси, східні солодощі та десерти. Основний акцент зроблено на м'ясних та рибних стравах, які в ресторані готують на відкритому вогні.
Фірмовими стравами меню ресторану вважаються:
- «Закуска довгожителя»,
- пхалі,
- червоне лобіо,
- млинці з ікрою,
- генацвале,
- аджапсандал,
- суп харчо,
- сьомга на мангалі,
- салат «Мангальні забави»,
- оджахурі,
- хачапурі пеновалі,
- асорті люля-кебаб,
- хачапурі по-мегрельськи,
- шашлик зі свинячого ошийка,
- дурум з томатами.
Алкогольна карта включає асортимент популярних марок вина Вірменії та Грузії, а також міцний алкоголь.
У розпорядженні гостей основний і бенкетний зали, інтер'єр яких стилізований під старовинний грузинський дворик – цегляне муровання, ковані елементи декору, масивні різьблені меблі з натурального дерева, розписи на стінах в етнічному стилі.