«Bad Chef» - це ресторан-кальянна, який розмістився на вулиці Михайла Драгоманова в Дарницькому районі Києва, недалеко від парку «Позняки».
У розпорядженні гостей закладу два окремі зали. Перший зал обладнаний барною стойкою, 4 невеликими столиками, а також віп-простором. Інтер'єр закладу оформлений у стиль лофт - графітові відтінки, цегляне муровання стін, бетон, шкіра і метал для декору, графіті на стінах.
Лаконічне меню «Bad Chef» містить популярні американські страви, серед яких акцент зроблено на бургерах, хот-догах і м'ясних стравах. Також гості можуть замовити салати, гарячі закуски, десерти.
Родзинкою меню ресторану вважаються страви з філе страуса.
Серед коронних страв закладу відзначають:
- бургер «Боягузливий страус» з котлетою зі страуса,
- «Bad бургер» з котлетою з телятини,
- посічене м'ясо страуса,
- салат зі страуса у винно-ожиновому соусі,
- курячі крильця в кисло-солодкому соусі,
- суп «Том Ям».
Окрему увагу в закладі приділено кальянній карті, в якій можна знайти продукцію торгових марок Buta, Adalya, Serbetli, Fumari, Milano, Tangiers, DarkSide, Duman, Nakhla.
У «Bad Chef» використовують кальяни Lex Hookah. Гостям подають класичний кальян, кальян з авторськими тютюновими сумішами, а також кальян на чаї й на фруктових чашах.
Серед фірмових кальянів відзначають коктейль «Лампочка» з ефектною подачею з димом з сухого льоду.
Велика барна карта закладу містить розливне і пляшкове пиво, міцний алкоголь, вино й коктейлі.