Недалеко від станції метро «Академмістечко», у провулку Бородянському, у Святошинському районі Києва розмістилася кондитерська-пекарня «Baker Street bakery».
Особливістю закладу вважається виготовлення домашньої та авторської випічки з натуральних свіжих продуктів.
У меню представлені торти, пироги, американське печиво, п'ять різновидів традиційного італійського печива біскоті, пісочне печиво, брауні, еклери, заварні тістечка з мигдальним кремом, мафіни з сезонними ягодами й фруктами, кіші з р...
Недалеко від станції метро «Академмістечко», у провулку Бородянському, у Святошинському районі Києва розмістилася кондитерська-пекарня «Baker Street bakery».
Особливістю закладу вважається виготовлення домашньої та авторської випічки з натуральних свіжих продуктів.
У меню представлені торти, пироги, американське печиво, п'ять різновидів традиційного італійського печива біскоті, пісочне печиво, брауні, еклери, заварні тістечка з мигдальним кремом, мафіни з сезонними ягодами й фруктами, кіші з різними начинками.
Серед фірмової продукції відзначають:
- торт «Тоскана» з малиновим бісквітом, розмариновим ганашем і мармеладом,
- торт «Нормандія» з медовим бісквітом, солоною карамеллю і яблучним соте,
- кокосовий чизкейк «Канкун»,
- торт «Єдиноріг» з фундуковим бісквітом, вершково-молочним кремом, лаймом і лохиною,
- торт «Даблбрауні маракуя»,
- морквяно-горіховий торт,
- торт «Фудзі з чаєм матття»,
- торт «Мигдальний марс»,
- торт «Барселона» з кокосовим бісквітом, який просочений кокосовим сиропом і ожиновим кремом.