На бульварі Івана Лепсе у Солом'янському районі Києва розмістився ресторан «Барселона».
Гостей зустрічає оригінальний інтер'єр, який відтворює атмосферу середземноморської таверни – теплі пісочні й теракотові відтінки, меблі з темних порід дерев, аркові прорізи й розпис на стінах.
У розпорядженні гостей просторий бенкетний зал, VIP-зал і лаунж-зона.
У меню відвідувачам представлений широкий асортимент традиційних європейських та іспанських страв, які готують за класичними й авторськими рецептами.
Фірмовими стравами ресторану вважаються:
- фірмовий окіст Фламбе, маринований у гірчично-медовому маринаді,
- теляча корейка Фламбе з прованськими травами й соусом Бордо,
- свиняча корейка Фламбе в томатно-медовому маринаді,
- качка, фарширована яблуками,
- домашній гусак, фарширований рисом, курагою й родзинками,
- індичка з білими грибами,
- курка з лимоном і апельсином.
Для проведення різного роду святкувань у ресторані розроблено бенкетне і фуршетне меню.
У ранковий час гості можуть замовити комплексні сніданки.
В алкогольній карті представлені добірні сорти іспанських, італійських, аргентинських, чилійських, французьких вин.
Також у барній карті акцент зроблено на коктейлях, серед яких є фірмовий коктейль «Барселона» з ромом Бакарді. Регулярно в ресторані влаштовують шоу-програми з виступом танцювальних колективів.