У самому серці столиці, на Хрещатику, розмістився бар-ресторан «Buddha-Bar».
Заклад займає приміщення площею 1400 квадратних метрів і включає просторий ресторан, окремий мезонін, лаунж-балкон з довгою барною стойкою, столами й кріслами, а також статуєю Будди.
Атмосферний інтер'єр приміщення дизайнери оформили в азіатському стилі - червоні, пісочні й коричневі відтінки, м'які крісла й різьблені меблі, вінтажні предмети декору і старовинні вази.
В основі меню представлені популярні й авторські ...
У самому серці столиці, на Хрещатику, розмістився бар-ресторан «Buddha-Bar».
Заклад займає приміщення площею 1400 квадратних метрів і включає просторий ресторан, окремий мезонін, лаунж-балкон з довгою барною стойкою, столами й кріслами, а також статуєю Будди.
Атмосферний інтер'єр приміщення дизайнери оформили в азіатському стилі - червоні, пісочні й коричневі відтінки, м'які крісла й різьблені меблі, вінтажні предмети декору і старовинні вази.
В основі меню представлені популярні й авторські паназіатські, японські та європейські страви – закуски, супи, салати, основні страви, карі й вок, суші, роли, гарніри та десерти.
До фірмових позицій меню «Buddha-Bar» відносяться:
- сашимі-гребінець в японському стилі з соусом «Buddha-Bar»,
- гострий тартар з тунця й авокадо з рожевим грейпфрутом,
- місо суп з морепродуктами, соєвою локшиною, тофу і вакаме,
- телятина «Татакі» з грушею і манго,
- чилійський сібас на грилі з соусом «Tamarind»,
- смажена качка по-китайськи з грушевим соусом і млинцями «Мандарин»,
- червоний карі з креветками в тайському стилі,
- карі-масаман з яловичиною,
- смажена телятина вок з грибами й броколі,
- шоколадний торт з кардамоном.