У Шевченківському районі столиці, на вулиці Івана Франка, розмістилося кафе «ButterGreen».
Основна концепція закладу – це приготування сніданків протягом усього дня, починаючи з восьмої ранку і до шостої години вечора. Гості можуть до тостів замовити необмежену кількість яєць, а також у меню представлені сирники, сирні запіканки, каші, кілька видів панкейків.
З обіду в кафе подають суп дня. У закладі самостійно випікають хліб, пироги й печиво.
До фірмових страв «ButterGreen» відносяться:
...
У Шевченківському районі столиці, на вулиці Івана Франка, розмістилося кафе «ButterGreen».
Основна концепція закладу – це приготування сніданків протягом усього дня, починаючи з восьмої ранку і до шостої години вечора. Гості можуть до тостів замовити необмежену кількість яєць, а також у меню представлені сирники, сирні запіканки, каші, кілька видів панкейків.
З обіду в кафе подають суп дня. У закладі самостійно випікають хліб, пироги й печиво.
До фірмових страв «ButterGreen» відносяться:
- тост з лососем, авокадо і зеленими бобами,
- тост з ванільним чизмусом, запеченою грушею, малиною і поп-корном з кіноа,
- панкейки з качиним філе, карамелізованою цибулею і мандариновим конфітюром,
- мигдальні панкейки з мусом «Крем брюле» і сезонними ягодами,
- авокадо-бургер з креветками, соусом «Чедер», жовтими томатами й пастою з цукіні.