На вулиці Анни Ахматової на Позняках в Києві розмістився один з ресторанів грузинської кухні «Чачапурі».
Колоритний інтер'єр закладу відтворює атмосферу перебування в гостинному кавказькому будинку - тепла пісочна колірна гама, меблі та оздоблення з натурального дерева світлих порід, м'які крісла й візерунчасті килими на стінах.
У меню представлено традиційні страви грузинської кухні - салати, супи, дев'ять різновидів хачапурі, хінкалі й чебуреки, холодні й гарячі закуски, гарячі страви, гарніри та десерти.
Родзинкою ресторану вважається ряд страв з тоне-меню - шашлик зі свинячого ошийка, зі свинячої вирізки, з курячого філе, люля-кебаб з баранини, з телятини з печерицями або баклажанами, з індички з сиром, а також каре баранини, телятини, свинини, стейк з лосося з соусом «Наршараб».
Також серед фірмових страв закладу відзначають:
- салат «Акекілі» з овочами під горіховою пастою і кінзою,
- шурпу з баранини,
- каре телятини й каша гомі з копченим сиром і овочами,
- тава-кебаб з посіченої баранини з кавказькими спеціями.
У барній карті представлено п'ять видів чачі, грузинське вино, лимонад.