Чотири Чебуреки Prosecco Bar – це сучасна чебуречна нової хвилі на Солом’янці. Мета закладу – піднести чебурек, як щось вище, зруйнувати стереотип, що це вулична їжа, яка смакує лише з пивом. ЧЕ – вишукані. З ними з легкістю можна випити келих просекко.
В основі закладу – кримськотатарська кухня. Хрусткі чебуреки з інноваційного тіста, що вбирає менше жиру, авторські начинки. Янтики з гриля та печені Че, а до них – просекко й крафтове пиво. А також плов, боули, супи, десерти й багато іншого.
У меню можна знайти страви для любителів м’яса і поціновувачів пікантності кримськотатарської кухні, а також для вегетаріанців і людей, які контролюють власне харчування.
На вас чекають понад 10 різних начинок для ЧЕ та янтиків. Бестселери – ЧЕ Пять сирів та вегетаріанський ЧЕ Аджапсандал з баклажаном і болгарським перцем. Не менш яскраві позиції – ЧЕ з креветкою та сиром, з білими грибами та лисичками, класичний з телятиною, янтики турецький з молодим ягням і томатами пелатті, з вишнею та корицею, з яблуком і ванільним морозивом.