У Шевченківському районі Києва, на вулиці Симона Петлюри, недалеко від станцій метро «Вокзальна» і «Університет», розмістилося міське кафе «Daily Cafe».
Заклад являє собою кафе-бістро, конференц-зал, кулінарію і кондитерську-пекарню.
Інтер'єр «Daily Cafe» виконаний дизайнерами в скандинавському стилі - світлі пісочні й блакитні відтінки в оформленні, панорамні вікна, жива зелень, мідні навісні лампи й оздоба з натурального дерева.
У розпорядженні гостей кілька затишних зон. Зона кафе-бістро поділена на обідню з місткістю до 60 персон, диванну для 24 відвідувачів, зону вздовж вітринних вікон з високими стільцями й широкими стільницями, де можуть розміститися одночасно 20 гостей. У другій зоні (конференц-залі) є проектор з екраном, зручні стільці з висувними панелями, де можуть розміститися до 60 запрошених.
Основу меню «Daily Cafe» складають популярні страви європейської, української та американської кухонь.
У власній пекарні випікають свіжі хлібобулочні вироби, серед яких відзначають плюшки з корицею, круасани, даніши, кіши й сирні пироги.
Комплексні сніданки в кафе подають протягом усього дня, а також в обідню пору тут можна замовити ланчі. Крім того, меню включає закуски, супи, основні страви з м'яса і риби, пасти, сендвічі та салати, а також десерти.
Серед фірмових страв кафе виділяють:
- тост з шинкою, сиром, свіжим томатом і яєчнею,
- салат з телятиною і маринованим солодким перцем,
- салат зі свіжими шампіньйонами,
- запечені свинячі ребра в медово-гірчичному соусі з овочами-гриль,
- тефтелі, тушковані в соусі «Порто» з овочевим рагу,
- сендвіч з ростбіфом, запеченим солодким перцем і карамелізованою цибулею,
- стейк риби Есколар під імбирно-горіховим мусом,
- кекс «Київський».