В Оболонському районі Києва, на вулиці Йорданській, розмістилося затишне кафе грузинської кухні «Даріан».
Інтер'єр закладу виконаний у теплій кавовій колірній гамі й доповнений цегляним мурованням стін, відокремленими перегорожами, які нагадують плетений тин, живою зеленню.
Кухарі кафе спеціалізуються на приготуванні традиційних страв грузинської та кавказької кухонь.
Меню містить холодні й гарячі закуски, салати, перші й основні страви, гарніри, випічку і десерти.
Основний акцент зроблено на стравах, які готують на мангалі - шашлик і люля-кебаб зі свинини, яловичини, курки, баранини, каре баранини на кістці, сулугуні в лаваші, помідори, перець і баклажан, запечені на відкритому вогні, м'ясне плато, сьомга і форель гриль, свинячий чалагач, страва від шефа з картоплі, сала, бекону, овочів і грибів на мангалі під фірмовим соусом.
Також до фірмових позицій відносяться хінкалі з яловичиною та свининою, суп «Харчо», хачапурі.
У барній карті є асортимент розливного та пляшкового пива, міцний алкоголь, вина Європи, Грузії, України.