На вулиці Академіка Вільямсона в Голосіївському районі Києва розмістилося ательє ексклюзивних десертів «DeliCake».
У кафе-кондитерській готують оригінальні десерти, торти й солодку випічку з натуральних інгредієнтів. У «DeliCake» також виготовляють торти за індивідуальними замовленнями й надають послуги кейтерінгу.
У меню гості знайдуть макаруни з різними смаками, заварні тістечка «Шу», малиновий і грушевий мармелад, різні види печива й десертів, цукерки, сорбети, морозиво, колекції шоколадних...
На вулиці Академіка Вільямсона в Голосіївському районі Києва розмістилося ательє ексклюзивних десертів «DeliCake».
У кафе-кондитерській готують оригінальні десерти, торти й солодку випічку з натуральних інгредієнтів. У «DeliCake» також виготовляють торти за індивідуальними замовленнями й надають послуги кейтерінгу.
У меню гості знайдуть макаруни з різними смаками, заварні тістечка «Шу», малиновий і грушевий мармелад, різні види печива й десертів, цукерки, сорбети, морозиво, колекції шоколадних цукерок, круасани.
Серед фірмових ласощів ательє відзначають ряд авторських десертів:
- тістечка «Lavander Delight» з мусом з ожини й лаванди,
- «Pearl delicious» з мусом з груші й карамелі,
- «Velour Cherries» з вишнево-фісташковим мусом у білому шоколаді,
- «Heavy Heart» з карамельним мусом, мигдалем, абрикосом і ваніллю,
- «Apricot Maloin» з абрикосовим мусом, розмарином і чорним шоколадом.