У Києві, на вулиці Михайла Драгомирова, у Новопечерських Липках розмістився бутик-кондитерська «Delizé Pâtisserie».
Тут представлено величезний вибір авторських десертів, які готують з натуральних продуктів та інгредієнтів. Гості можуть замовити печиво, еклери, мусові десерти незвичайних форм і текстур, безглютенові веганські десерти без цукру й лактози, шоколад з цільними екзотичними горіхами.
Серед фірмових ласощів відзначають:
- бісквіт з карамелізованим бананом, банановим кремом і кокосовим мусом,
- бісквіт з горіховим праліне, шоколадним кремом і кавовим ганашем,
- бісквіт на апельсиновому соку з карамелізованим мусом, білим шоколадом і яблучним центром,
- бісквіт з карамелізованим фундуком, кремом «Манго-маракуя», молочно-шоколадним мусом і праліне,
- безглютеновий бісквіт-мус на основі кокосового молока, горіхового праліне без цукру і конфі «Кактус-абрикос»,
- шоколадно-карамельний еклер,
- чіа-пудинг з сезонними ягодами й фруктами.
Аби перекусити більш тривно гості можуть замовити в «Delizé Pâtisserie» сніданки, які подають протягом усього дня.
У меню представлені сирники зі сметаною і медом, домашня гранола з йогуртом, сезонними фруктами й ягодами, скрембл з двох яєць і тост з лососем і авокадо, чіа пудинг з сезонними ягодами й фруктами, вівсяна каша з корицею, медом, яблуками та ягодами годжі, кіш лорен з різними начинками.
У карті напоїв гості знайдуть різні сорти чаю елітного купажу, натуральну каву, свіжовичавлені соки.