Один з крафт-барів мережі «Drunk Cherry Bar» розмістився на вулиці Шота Руставелі в Печерському районі Києва.
Особливістю закладу вважається асортимент крафтових настоянок власного приготування.
У барній карті гості знайдуть фірмову «Вишнівку», «Вишню міцну», «Вишню з шоколадом», «Вишню з коньяком». Крім цього, у крафт-барі готують різні наливки зі смородини, малини, лимона, журавлини, лайма, м'яти, грейпфрута, апельсина, абрикоса, дині, обліпихи, полуниці, ожини.
Можна в закладі замовити наливки з оригінальним поєднанням смаків - «Журавлина з перцем», «Яблучний штрудель», «Малиновий джин» і «Смородиновий джин».
Також у барі готують глінтвейн, каву й чаї. У меню акцент зроблено на закусках.
Відвідувачам подають тапас з лососем і мусом авокадо, з лососем і каперсами, з хамоном і яблуками, тар- тар з лососем і щучою ікрою.