«Egersund Seafood» - це мережа рибних ресторанів в Києві, один з яких розмістився на третьому поверсі торгово-розважального центру «Skymall», на вулиці Романа Шухевича.
Заклад являє собою простору зону фуд-корти, рибний ресторан з віп-кімнатою, а також магазин морепродуктів.
Оригінальний інтер'єр виконаний у сучасному стилі - білі, сірі та чорні відтінки в оформленні, лаконічні меблі, світильники, які нагадують хвилі.
Основу меню складають авторські страви на основі морепродуктів.
Гостям пред...
«Egersund Seafood» - це мережа рибних ресторанів в Києві, один з яких розмістився на третьому поверсі торгово-розважального центру «Skymall», на вулиці Романа Шухевича.
Заклад являє собою простору зону фуд-корти, рибний ресторан з віп-кімнатою, а також магазин морепродуктів.
Оригінальний інтер'єр виконаний у сучасному стилі - білі, сірі та чорні відтінки в оформленні, лаконічні меблі, світильники, які нагадують хвилі.
Основу меню складають авторські страви на основі морепродуктів.
Гостям представлено кілька розділів - тепан-меню, хоспер-меню, су-вид-меню, а також сендвічі, перші страви, гарніри, суші, закуски, соуси, страви фіш-енд-чипс меню.
Серед фірмових страв ресторану відзначають:
- восьминога по-галійськи,
- печінку тріски з копченою сметаною,
- восьминога з сальсою,
- палтуса з яблучним соусом,
- чорну тріску з цукіні й баклажанами,
- осетра в пюре з селери,
- норвезький суп «Егерзунд»,
- севіче з морських гребінців з соусом айолі.