Ресторан «Євразія» розмістився поруч з Цирком і станціями метро «Вокзальна» й «Університет», на вулиці Дмитрівській.
Заклад займає два поверхи й має у своєму розпорядженні просторі обідні зали й відкритий літній майданчик. Інтер'єр ресторану оформлений у сучасному європейському стилі та витриманий у теплій кавовій колірній гамі.
Меню ресторану складається з популярних страв японської кухні. Відвідувачі можуть обрати різні роли, суші, сашімі, супи й салати.
З-поміж фірмових страв меню відзначають:
- роли «Євразія макі» з лососем,
- «Аляска макі» з лососем й ікрою летючої риби,
- «Рейнбоу рору» з лососем і тунцем,
- «Міс унагі» з копченим вугром,
- «Лакі Макі» з тигровими креветками,
- салат з тигровими креветками й соусом песто,
- тар-тар з норвезького лосося,
- фінський суп з лососем,
- курку з соусом теріякі та яйцем,
- мідії у вершковому соусі,
- пасту з мітболами в томатному соусі.
Є в меню і страви європейської кухні, серед яких виділяють грибний крем-суп, а також бургери, стейки, пасту та салат «Цезар» з куркою або креветками.
У ранковий час тут подають комплексні сніданки. У будні можна замовити один з чотирьох варіантів комплексних бізнес-ланчів.
Спеціально для маленьких гостей в ресторані готують страви, представлені в дитячому меню.
У карті напоїв є різні домашні лимонади, узвар, чаї власного приготування, молочні коктейлі та смузі, фреші та кавові мікси.
У барній карті гості можуть замовити всілякі класичні коктейлі, фірмове японське сливове вино, а також різні марки грузинських, іспанських, українських та італійських вин.