У Дніпровському районі Києва, на Броварському проспекті, розмістився один з рибних ресторанів-магазинів мережі «Flagman».
У закладі гостям приставлено широкий вибір охолодженої, свіжомороженої та солоної риби, а також всіляких морепродуктів - креветки, лобстери, краби, устриці, мідії, кальмари, восьминоги.
У меню акцент зроблено на популярних стравах європейської та японської кухонь, у складі яких присутні морепродукти.
У «Flagman» готують бургери, салати, основні страви з риби й морепродукті...
У Дніпровському районі Києва, на Броварському проспекті, розмістився один з рибних ресторанів-магазинів мережі «Flagman».
У закладі гостям приставлено широкий вибір охолодженої, свіжомороженої та солоної риби, а також всіляких морепродуктів - креветки, лобстери, краби, устриці, мідії, кальмари, восьминоги.
У меню акцент зроблено на популярних стравах європейської та японської кухонь, у складі яких присутні морепродукти.
У «Flagman» готують бургери, салати, основні страви з риби й морепродуктів, гарячі, холодні, делікатесні й каліфорнійські роли, макі та сашимі, роли від шефа, спринг-роли, суші гункани й суші нігірі.
До фірмових позицій меню відносяться:
- рол «Канада» з вугром, авокадо, сиром і кунжутом,
- рол «Сакура» з тигровою креветкою і огірком,
- «Фуджі» бургер з тунцем, авокадо і картоплею фрі,
- плато з мідій і креветок.