У Шевченківському районі Києва, на перетині вулиці Пирогова та бульвару Тараса Шевченка, розмістився ресторан «Flo».
У меню закладу представлена нова італійська кухня від флорентійського шеф-кухаря Крістіни Коппіні. Гості можуть замовити спагеті, тортеліні, казарече, пене, ньокі, лінгвіні, мальтальяті, які готують за класичними й авторськими рецептами з італійської пасти Rummo і локальних натуральних продуктів.
Фірмовими стравами меню «Flo» вважаються:
- мілєфольє з баклажана й тунця,
- цибулевий суп з грінками й сиром Грюєр,
- казарече з цвітною капустою,
- родзинками й анчоусами,
- різото з червоним цикорієм і сиром Горгондзола.
Також відвідувачі можуть замовити будь-яку страву меню в безглютеновій версії.
Десертна карта містить фірмовий торт «Три шоколаду», улюблені тирамісу й пана-коту від шефа. В алкогольній карті ресторану «Flo» представлені локальні тосканські вина.
Інтер'єр ресторану оформлений у стриманій монохромній гамі, де головними колірними акцентами стають страви й продукти. У теплу пору року гості можуть відпочити на літній терасі.