Ресторан «FryWay» розмістився на Бессарабській площі у Києві.
У меню представлено поєднання європейської та авторської кухонь. Гостям пропонують великий вибір страв: морепродукти, гриль-меню, а також унікальні страви з цікавою подачею.
Фірмовими позиціями вважаються:
салат з телятиною гриль в азійському стилі;
салат з кебабом із креветок та щупальцями кальмару гриль;
юшка з перепілкою, білими грибами та ароматом трюфелю;
бейбі кальмар фарширований креветками та чорізо;
ребра яловичі з підкопчен...
Ресторан «FryWay» розмістився на Бессарабській площі у Києві.
У меню представлено поєднання європейської та авторської кухонь. Гостям пропонують великий вибір страв: морепродукти, гриль-меню, а також унікальні страви з цікавою подачею.
Фірмовими позиціями вважаються:
- салат з телятиною гриль в азійському стилі;
- салат з кебабом із креветок та щупальцями кальмару гриль;
- юшка з перепілкою, білими грибами та ароматом трюфелю;
- бейбі кальмар фарширований креветками та чорізо;
- ребра яловичі з підкопченим салатом із печених овочів;
- курячі роли з грибами та печеним перцем на трюфельному кремі з селери.
- щупальця гігантського кальмару гриль зі спаржею та вершковим соусом з томатами.