На Подолі в Києві, на вулиці Костянтинівській, гостей зустрічає пивний бар «Gonzo Bar».
Тут відвідувачі можуть покуштувати понад 20 сортів крафтового пива від українських броварень. Оновлення асортименту пінного відбувається два-три рази на тиждень.
Також у барній карті є розливний сидр, просеко і ряд оригінальних коктейлів, які готують за авторськими рецептами з додаванням пива.
Відзначають фірмові коктейль-мікси:
«Мохіто» з крафтового пива Blanche,
«Віскі-сауер» на бурбоні й пиві I...
На Подолі в Києві, на вулиці Костянтинівській, гостей зустрічає пивний бар «Gonzo Bar».
Тут відвідувачі можуть покуштувати понад 20 сортів крафтового пива від українських броварень. Оновлення асортименту пінного відбувається два-три рази на тиждень.
Також у барній карті є розливний сидр, просеко і ряд оригінальних коктейлів, які готують за авторськими рецептами з додаванням пива.
Відзначають фірмові коктейль-мікси:
- «Мохіто» з крафтового пива Blanche,
- «Віскі-сауер» на бурбоні й пиві IPA,
- навіть своєрідна «Кривава Мері» - коктейль Michelada на томатному соку, сиропі агава, табаско і пиві.
- томатний суп з беконом,
- філе риби в темпурі «Fish & Chips»,
- сендвічі «Типу бургер»,
- салат з тофу,
- «Типу бургер» зі смаженим тофу,
- тости з ананасом і морозивом,
- грильовані ковбаски, смажені в пиві,
- мідії у вершковому соусі.
Просторе приміщення розмістилося на нульовому поверсі будівлі.
Інтер'єр бару дизайнери оформили в стилі лофт – сіро-коричневі відтінки, дивани з переробленої гуми, невеликі столи, вентиляційні труби під стелею і цегляне муровання.