На Львівській площі в будівлі сьомого корпусу КНЕУ імені Вадима Гетьмана розпочав роботу новий заклад – Міська їдальня. Це проєкт архітектора Слави Балбека, який є співвласником закладів Дилентант, Дублер, і харківян Олени та Олега Хромових (Протагоніст), які раніше відкрили стритфуд Варцаб. До відкриття закладу долучився ще один партнер-підприємець, якому відгукнулася ідея.
Міська їдальня – це ідея демократичного містяка, зведена до самої суті. Це буквально гречка, котлета та пюре. Це коли ти ...
На Львівській площі в будівлі сьомого корпусу КНЕУ імені Вадима Гетьмана розпочав роботу новий заклад – Міська їдальня. Це проєкт архітектора Слави Балбека, який є співвласником закладів Дилентант, Дублер, і харківян Олени та Олега Хромових (Протагоніст), які раніше відкрили стритфуд Варцаб.
До відкриття закладу долучився ще один партнер-підприємець, якому відгукнулася ідея. Міська їдальня – це ідея демократичного містяка, зведена до самої суті. Це буквально гречка, котлета та пюре. Це коли ти взяв піднос, пішов на лінію роздачі та вказав пальцем, що ти будеш. Але, звісно ж, з сучасним дизайном, кльовою командою та фільтр-кавою», — розповідає Слава Балбек.
У меню – прості улюблені домашні страви за демократичними цінами. Це Борщ, Котлета по-київськи, Перець фарширований, Куряча печінка у вершковому соусі, Картопля смажена, Салат з капустою та огірком, Сирна запіканка, Узвар.
До відкриття закладу долучився ще один партнер-підприємець, якому відгукнулася ідея. Міська їдальня – це ідея демократичного містяка, зведена до самої суті. Це буквально гречка, котлета та пюре. Це коли ти взяв піднос, пішов на лінію роздачі та вказав пальцем, що ти будеш. Але, звісно ж, з сучасним дизайном, кльовою командою та фільтр-кавою», — розповідає Слава Балбек.
У меню – прості улюблені домашні страви за демократичними цінами. Це Борщ, Котлета по-київськи, Перець фарширований, Куряча печінка у вершковому соусі, Картопля смажена, Салат з капустою та огірком, Сирна запіканка, Узвар.