У центрі Києва, на вулиці Саксаганського, 102, розмістився ресторан «GRANDFISH».
Особливістю закладу вважається великий вибір корисних страв, які кухарі готують зі свіжої риби й морепродуктів. У ресторані представлені страви з лососем, тунцем, вугром, тигровими креветками, з мікрогріном семи різновидів, який вирощують самостійно, а також з оригінальними соусами власного приготування.
У меню «GRANDFISH» гості знайдуть GRAND роли «Філадельфія», «Каліфорнія» і «Тартар» з лососем, тунцем і вугром ...
У центрі Києва, на вулиці Саксаганського, 102, розмістився ресторан «GRANDFISH».
Особливістю закладу вважається великий вибір корисних страв, які кухарі готують зі свіжої риби й морепродуктів. У ресторані представлені страви з лососем, тунцем, вугром, тигровими креветками, з мікрогріном семи різновидів, який вирощують самостійно, а також з оригінальними соусами власного приготування.
У меню «GRANDFISH» гості знайдуть GRAND роли «Філадельфія», «Каліфорнія» і «Тартар» з лососем, тунцем і вугром на вибір, веганські кіноко-тофу, великий вибір салатів і поке-боулів, круасани й сендвічі, рибні страви, закуски, супи, пасту, рисову локшину, а також асортимент десертів.
До фірмових позицій меню «GRANDFISH» відносяться:
- GRAND рол «Філадельфія» з вугром, авокадо і соусом унагі,
- GRAND рол «Каліфорнія» з тигровими креветками, болгарським перцем, ікрою масаго і соусом Спайс,
- лосось татакі з рисом, салатом, лимоном, чері і соусом Цезар,
- тунець татакі з печерицями, броколі, чері, болгарським перцем під соусом Наршараб,
- салат «Цезар» з лососем або креветками на вибір,
- поке з тунцем татакі під соусом Наршараб,
- теплий салат з морепродуктами й сиром пармезан під соусом песто,
- гуакамоле з креветками й брускетами,
- місо суп з вугром,
- локшина з морепродуктами,
- чорничний чизкейк.