Gyros – новий затишний простір із грецьким стритфудом. Власники розпочали невеличку сімейну справу, щоб не відкладати мрію. Заклад розташувався на Печерську, біля Бастіонного скверу, в мальовничій локації ринку «Амстердам». Знайомство з грецькою кухнею пропонують почати із всесвітньо відомої страви Гірос, на честь якої і назвали заклад. Це національний грецький фастфуд, простий у приготуванні, але з великим різноманіттям інгредієнтів для начинки.
За основу використовують не лаваш, а грецьку піт...
Gyros – новий затишний простір із грецьким стритфудом. Власники розпочали невеличку сімейну справу, щоб не відкладати мрію. Заклад розташувався на Печерську, біля Бастіонного скверу, в мальовничій локації ринку «Амстердам».
Знайомство з грецькою кухнею пропонують почати із всесвітньо відомої страви Гірос, на честь якої і назвали заклад. Це національний грецький фастфуд, простий у приготуванні, але з великим різноманіттям інгредієнтів для начинки.
За основу використовують не лаваш, а грецьку піту, пухкий ароматний коржик. У якості начинки використовують м’ясо або овочі. Секрет страви – в тому, що м’ясо не сильно маринують і засмажуть, воно має бути з яскраво вираженим смаком. Також додають картоплю фрі, на відміну від шаурми. І обовязково соус, наприклад, дзадзикі.
Знайомство з грецькою кухнею пропонують почати із всесвітньо відомої страви Гірос, на честь якої і назвали заклад. Це національний грецький фастфуд, простий у приготуванні, але з великим різноманіттям інгредієнтів для начинки.
За основу використовують не лаваш, а грецьку піту, пухкий ароматний коржик. У якості начинки використовують м’ясо або овочі. Секрет страви – в тому, що м’ясо не сильно маринують і засмажуть, воно має бути з яскраво вираженим смаком. Також додають картоплю фрі, на відміну від шаурми. І обовязково соус, наприклад, дзадзикі.