У самому центрі столиці, на вулиці Антоновича, розмістився ресторан «HARRY».
Заклад працює в клубно-ресторанному форматі. У розпорядженні гостей просторий зал ресторану, розрахований на 120 посадкових місць. Клубна зона, яка може вмістити до 600 відвідувачів, оснащена сучасним звуковим і світловим обладнанням для проведення вечірок за участю ді-джеїв, концертів і тематичних свят.
Інтер'єр ресторану оформлений у стилі модерн - теплі відтінки коричневого, м'які крісла в бежевих, кремових і блакитних відтінках, велика кількість живої зелені.
Велике меню «HARRY» містить сучасні страви європейської та паназіатської кухонь. Гостям готують холодні й гарячі закуски, супи, пасту, бургери, страви з риби, морепродуктів, м'яса й птиці, страви за технологією су-вид, роли, гункани, гарніри й десерти.
У ранковий час гості можуть замовити ірландський, американський, азіатський сніданки, а також фірмові сирники.
Акцент у меню зроблено на стравах, які запікають в хоспері - шашлик з індички й свинини, курча з золотистою скоринкою та картоплею, корейка на кістці, стейк Рибай.
Серед коронних страв ресторану також відзначають:
- салат «Асідюле» з лососем і морепродуктами,
- горохово-шпинатний крем-суп з сиром дорблю,
- фетучине з лососем у вершковому соусі,
- креветки з часниково-вершковим соусом,
- рулети з дорадо по-прованськи,
- слойку з карамелізованим бананом та морозивом.
Часто в ресторані «HARRY» проводяться бенкети, фуршети, тематичні й танцювальні вечірки.