Ресторан японської кухні «Ikigai» розмістився в будівлі готелю Premier Palace Hotel на вулиці Пушкінській в Києві.
У розпорядженні гостей просторий основний зал, який поділений на 2 зони, три vip-кімнати й літня тераса. На стінах картини - інтерпретації цвітіння сакури. Світло м'яке, в інтер'єрі превалюють прості лінії, камінь, дерево і скло.
Основу меню складають страви японської haute cuisine. Гостям готують страви на основі традиційних і оригінальних авторських рецептів.
У ресторані можна замовити сашимі, суші, три види ікри, роли, ручні роли й суші сети, холодні й гарячі закуски, салати, супи, асорті тепан, основні страви, донабе, гарніри, десерти.
Особливістю закладу вважається відкрита кухня, де гості можуть спостерігати роботу суші-майстра.
Поруч з кухнею встановлено акваріум з живими лобстерами та іншими морепродуктами - гості можуть особисто вибрати вподобаного морського жителя для своєї страви.
Родзинкою барної карти вважається терруарний чай, який у ресторані подають у скляних колбах, де жовтим кольором свій бутон розкриває лотос.
Зі спиртного акцент зроблено на о-саке.