На Русанівській набережній у Києві розмістився італійський ресторан-піцерія мережі «Il Molino».
Затишний інтер'єр закладу оформлений у сучасному стилі - теплі кремові, червоні й насичені шоколадні відтінки, меблі з темного дерева, велика кількість оздоби з натурального дерева, поліна для декору, настінні малюнки із зображенням млина, жива зелень.
Головною гордістю закладу вважається наявність справжньої дров'яної печі, в якій випікають фірмову тонку піцу з різними варіантами начинок. Крім цього, у меню ресторану-піцерії гості знайдуть закуски, салати, домашні пасти, супи, основні страви, гарніри, десерти.
Фірмовими позиціями вважаються:
- піци «Маргарита», «Тоскана», «Капрезе», «Базілката», «Кватро Формаджі», «Селмон»,
- куряча грудка з баклажанами,
- лосось під сальсою з соусом манго,
- стейк з яловичини «Нью-Йорк» зі смаженою картоплею з соусом на основі перцю і гірчиці,
- салат з окунем, шпинатом, кус-кусом, томатами й кунжутним соусом з перцем чилі,
- папарделе з білими грибами,
- тирамісу.
У карті напоїв гості знайдуть каву, кавові мікси, фреші, домашній лаймовий лимонад і морс з журавлини, а також розливне і пляшкове пиво, міцний алкоголь, коктейлі, домашні та італійські вина.