У Подільському районі Києва, недалеко від станції метро «Контрактова Площа», розмістився клуб-ресторан «Імперіал».
Заклад включає основний зал, місткістю 50 чоловік, а також караоке-зал на тридцять персон, який оснащений сучасним акустичним обладнанням.
Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні традиційних страв європейської кухні. Основний акцент шеф-кухар робить на стейках і медальйонах.
До фірмових страв меню відносять:
гарячу сковорідку з фірмовими ковбасками, картоплею по-дом...
У Подільському районі Києва, недалеко від станції метро «Контрактова Площа», розмістився клуб-ресторан «Імперіал».
Заклад включає основний зал, місткістю 50 чоловік, а також караоке-зал на тридцять персон, який оснащений сучасним акустичним обладнанням.
Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні традиційних страв європейської кухні. Основний акцент шеф-кухар робить на стейках і медальйонах.
До фірмових страв меню відносять:
- гарячу сковорідку з фірмовими ковбасками, картоплею по-домашньому з овочами-гриль,
- пасту «Карбонара» з беконом,
- курячий стейк-гриль,
- медальйони з телятини з беконом та лисичками,
- стейк з телятини під ягідним соусом,
- медальйони зі свинини під соусом з п'яти перців,
- судака з креветками й грибами під вершковим соусом,
- карпатську форель, фаршировану креветками,
- мікс салатів з прошуто й в'яленими помідорами,
- колекцію м'ясних делікатесів по-домашньому з фірмовими маринадами.
- тар-тар із сьомги,
- гребінці-гриль,
- десерт «Ягідна Поляна».