Ресторан-кафе «Just cafe» зустрічає гостей у центрі столиці, на вулиці Богдана Хмельницького, недалеко від станції метро «Університет».
Елегантний інтер'єр закладу оформлений у теплих відтінках і витриманий у сучасному стилі. Просторе приміщення «Just cafe.» поділене на дві зони – класична ресторанна зона на балконі, а трохи нижче розташована лаунж-зона з м'якими диванами й кріслами. Крім того, у розпорядженні гостей караоке-клуб з сучасним музичним обладнанням та простора відкрита тераса, яка працює в теплу пору року.
Дизайнерський інтер'єр закладу гармонійно поєднує в собі стиль європейської сучасної класики й елементи хай-тека – пісочні й шоколадні відтінки, елегантні меблі, візерунчастий текстиль і неонове підсвічування.
У меню гостям представлений широкий вибір популярних страв європейської, італійської, японської та української кухонь. Крім того, відвідувачі можуть покуштувати авторських страв від шефа й страв ф'южн-меню.
У будні тут готують комплексні бізнес-ланчі.
Фірмовими стравами вважаються:
- фуа-гра терин з чатні з ананаса й манго,
- теплий салат з червоного тунця з овочами в стилі WOK,
- равіолі з креветками й соусом соя-саке,
- паста «Карбонара» з деревними грибами,
- філе телятини з картопляним пюре й трюфелями су-вид,
- баранина су-вид з овочами й соусом з фундука,
- філе сібаса з солодкою картоплею,
- бульйон з качки по-азійськи з рисовою локшиною,
- консоме з перепелиці з лісовими грибами.
- фісташкове крем-брюле,
- італійська меренга з лимонним кремом,
- яблуко «Бабуся Сміт», торт «А-ля Захер».
В алкогольній карті акцент зроблено на коктейлях та широкому асортименті вишуканих марок вина Ізраїлю, Італії, Франції, Іспанії, Німеччини, Чилі та Нової Зеландії.
З безалкогольних напоїв можна вибрати фірмовий домашній лимонад з малиною, імбиром, гранатом, корицею, алое й огірком, а також гості можуть замовити напої з чайної карти.
Для тих, хто любить покурити ароматний кальян, в ресторані передбачена велика кальянна карта з тютюном ручної роботи й авторським тютюном без нікотину.
Гості можуть замовити кальян, приготований на воді, молоці, соку або вини, а також в чашах грейпфрута, яблука, граната, ананаса, кокоса і кактуса.