Один з ресторанів мережі «Кавказьке вогнище» міститься на території торгово-розважального центру «Дрім Таун» на проспекті Оболонському в Києві.
Основу меню закладу складають популярні страви кавказької кулінарії, які готує шеф-кухар Міхо Ароян за традиційними й оригінальним авторським рецептами.
Відвідувачі ресторану можуть замовити шашлик зі свинини, телятини, баранини, птиці, риби, овочі-гриль, люля-кебаб з баранини, курки й телятини, а також різні сети для компаній, салати, закуски, борошня...
Один з ресторанів мережі «Кавказьке вогнище» міститься на території торгово-розважального центру «Дрім Таун» на проспекті Оболонському в Києві.
Основу меню закладу складають популярні страви кавказької кулінарії, які готує шеф-кухар Міхо Ароян за традиційними й оригінальним авторським рецептами.
Відвідувачі ресторану можуть замовити шашлик зі свинини, телятини, баранини, птиці, риби, овочі-гриль, люля-кебаб з баранини, курки й телятини, а також різні сети для компаній, салати, закуски, борошняні вироби й випічку.
До фірмових позицій меню закладу відносяться:
- шашлик зі свинячого ошийка,
- шашлик з м'якоті телятини,
- шашлик з каре баранини,
- стейк із сьомги на мангалі,
- люля-кебаб з баранини з часником і спеціями,
- долма,
- баклажани з горіховою начинкою, пряною зеленню, часником і винним оцтом,
- хачапурі по-аджарськи,
- мікшулі з посіченою свининою і сиром сулугуні,
- ламаджо з фаршем з баранини.