Головна / Каталог закладів у місті Київ / Ресторан Кожен Вечір

Ресторан Кожен Вечір

Кожен Вечір
?
Київ, ул. 39 Садова 1д
?
Все фотографии
Ресторан Кожен Вечір
Київ, ул. 39 Садова 1д
Київ, ул. 39 Садова 1д
+38 098 015 6168
Славутич
Кухня:  Європейська
Середній чек: 
$$$$
Опис
Сімейний ресторан «Кожен Вечір» зустрічає своїх гостей у Дарницькому районі Києва, на вулиці 39 Садовій, недалеко від станції метро «Славутич». Заклад стоїть у мальовничому місці на березі річки Дніпро. До послуг гостей три просторі бенкетні зали з місткістю 50, 60 150 посадкових місць, а також будиночки біля води, котеджі з сауною, альтанки з мангалом, дитячий ігровий майданчик. Елегантний інтер'єр ресторану виконаний у стилі сучасної класики - кремові, пісочні й насичені шоколадні відтінки, о...

Сімейний ресторан «Кожен Вечір» зустрічає своїх гостей у Дарницькому районі Києва, на вулиці 39 Садовій, недалеко від станції метро «Славутич».

Заклад стоїть у мальовничому місці на березі річки Дніпро. До послуг гостей три просторі бенкетні зали з місткістю 50, 60 150 посадкових місць, а також будиночки біля води, котеджі з сауною, альтанки з мангалом, дитячий ігровий майданчик. Елегантний інтер'єр ресторану виконаний у стилі сучасної класики - кремові, пісочні й насичені шоколадні відтінки, оздоба з натурального дерева, білосніжні скатертини, живі квіти.

Кухарі готують популярні страви європейської, італійської та української кухонь. У меню представлені закуски, стартери, гарячі закуски, салати, італійська піца на тонкому тісті з різними начинками, пасти, сендвічі та бургери, перші й основні страви, страви, які запікають на мангалі, десерти.

До фірмових позицій ресторану «Кожен Вечір» відносяться:

  • чорноморські мідії у винному соусі з гірчицею,
  • піца з грушею і голубим сиром,
  • паста з морепродуктами,
  • тартар з лососем в азіатському стилі з ікрою тобіко,
  • теплий салат з телятиною, яйцем пашот і овочами,
  • бургер з телятиною,
  • сендвіч з тунцем і соусом «Тартар,
  • юшка,
  • стейк «Рибай» з салатом,
  • медальйони з телятини з грибним соусом,
  • філе лосося, запечене в соєво-медовому соусі з апельсиновим кус-кусом,
  • качина ніжка в пряній глазурі з яблучним чатні,
  • особуко з яловичини з соусом «Деміглас»,
  • свинячі ребра-гриль в кленовому сиропі,
  • фірмовий десерт від шефа.
Велика карта бару містить каву і кавомікси, класичні чаї, фірмовий чай з імбиру, жасмину, обліпихи, фреші, лимонад, морс, узвар, а також фірмове домашнє червоне і біле вина, розливне і пляшкове пиво, глінтвейн, міцні спиртні напої, алкогольні коктейлі, вина України, Грузії, Італії.

Часто в ресторані проходять бенкети, фуршети, корпоративні заходи й весільні свята.

Вечорами грають живу музику.

Отзывы

Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!