Сімейний ресторан «Кожен Вечір» зустрічає своїх гостей у Дарницькому районі Києва, на вулиці 39 Садовій, недалеко від станції метро «Славутич».
Заклад стоїть у мальовничому місці на березі річки Дніпро. До послуг гостей три просторі бенкетні зали з місткістю 50, 60 150 посадкових місць, а також будиночки біля води, котеджі з сауною, альтанки з мангалом, дитячий ігровий майданчик. Елегантний інтер'єр ресторану виконаний у стилі сучасної класики - кремові, пісочні й насичені шоколадні відтінки, оздоба з натурального дерева, білосніжні скатертини, живі квіти.
Кухарі готують популярні страви європейської, італійської та української кухонь. У меню представлені закуски, стартери, гарячі закуски, салати, італійська піца на тонкому тісті з різними начинками, пасти, сендвічі та бургери, перші й основні страви, страви, які запікають на мангалі, десерти.
До фірмових позицій ресторану «Кожен Вечір» відносяться:
- чорноморські мідії у винному соусі з гірчицею,
- піца з грушею і голубим сиром,
- паста з морепродуктами,
- тартар з лососем в азіатському стилі з ікрою тобіко,
- теплий салат з телятиною, яйцем пашот і овочами,
- бургер з телятиною,
- сендвіч з тунцем і соусом «Тартар,
- юшка,
- стейк «Рибай» з салатом,
- медальйони з телятини з грибним соусом,
- філе лосося, запечене в соєво-медовому соусі з апельсиновим кус-кусом,
- качина ніжка в пряній глазурі з яблучним чатні,
- особуко з яловичини з соусом «Деміглас»,
- свинячі ребра-гриль в кленовому сиропі,
- фірмовий десерт від шефа.
Часто в ресторані проходять бенкети, фуршети, корпоративні заходи й весільні свята.
Вечорами грають живу музику.