Один з ресторанів мережі «Хачапурі й вино» зустрічає своїх гостей у центрі Києва, на вулиці Шота Руставелі, недалеко від станції метро «Палац Спорту».
Заклад стоїть на терасі концерт-холу «BEL ETAGE». У меню представлено асортимент традиційних страв грузинської кухні.
Головний акцент зроблено на хачапурі, яких тут готують десять видів - по-мегрельськи, по-аджарськи, по-осетинськи, шоті, з тархуном, фірмовий хачапурі з куркою, грибами й сиром, пеновані з сиром, з зеленню, пеновані зі шпинатом і грибами.
Крім цього, відвідувачі ресторану можуть замовити хінкалі з різними начинками, закуски, оригінальні соуси, перші страви, салати, гарячі страви з м'яса, птиці, риби, гарніри й десерти.
До фірмових позицій меню закладу відносяться:
- хінкалі з бараниною,
- шурпа,
- суп «Харчо»,
- кучмачі з курячою печінкою та сиром надугі,
- рулети зі смажених баклажанів,
- салат з телятиною і беконом,
- салат з грушею і в'яленим м'ясом,
- салат з лососем та інжиром,
- чалагач,
- курча тапака,
- рибний чкмерулі,
- філе сома з овочами,
- люля-кебаб з баранини,
- шоколадно-горіховий торт.
Затишний інтер'єр ресторану виконаний у сучасному стилі з елементами близькосхідного декору - тепла бежева кольорова палітра, меблі та оздоблення з натурального дерева, м'які дивани та крісла зі строкатою текстильною оббивкою, цегляне муровання, яскраві картини, орнаменти й жива зелень.