На площі Вокзальній у Солом'янському районі Києва розмістився ресторан-піцерія «Хешбраун».
Заклад працює у форматі швидкого харчування і пропонує своїм гостям широкий асортимент популярних страв американської та італійської кухонь.
У меню можна знайти піцу, яку готують на класичному тонкому тісті або на хешбрауне.
Серед фірмових позицій відзначають:
- піцу «М'ясна Делюкс»,
- піцу «Пивна»,
- піцу «Італійський квартал».
Також фірмовими стравами в «Хешбрауне» вважаються: суп «Голодний фермер» з беконом і сухарями, салат «Фермерський» з курячим філе і беконом, панкейки з телятиною.
Для ласунів у ресторані готують панкейки з шоколадом, медом, вишнею і смородиною.
Карту напоїв закладу складають кавомікси, какао і гарячий шоколад, фірмовий чай, фреші, лимонади, мілк-шейки.
У барній карті гості знайдуть фірмовий коктейль «Хешбраун» з полуничним лікером і лаймовим фрешем, а також пиво, міцний алкоголь, вино.