У Центральному парку Конча-Заспи розкинувся заміський комплекс «KNZS».
Заклад розмістився недалеко від Києва, у мальовничій зоні на території соснового лісу.
У розпорядженні гостей готель, дві літні тераси, ресторан і бенкетний хол, місткістю 200 персон, конференц-зали для проведення бізнес-форумів, семінарів і презентацій, альтанки-перголи над затокою, басейн з шезлонгами, а також дитячий ігровий майданчик.
Спа-комплекс «KNZS» включає японську офуро, турецький хамам, кріосауну й традиційну російську лазню.
Інтер'єр ресторану «KNZS» оформлений дизайнерами в стилі сучасної класики з елементами арт-деко - теплі кавові, ванільні й червоні відтінки, м'які дивани та крісла, столи на різьблених ніжках з натурального дерева, абажури й жива зелень, цегляне муровання й арки.
Кухарі спеціалізуються на приготуванні європейських і близькосхідних страв за традиційними й авторськими рецептами. Основну увагу в меню приділено стравам, які готуються на відкритому вогні в хоспері.
Гості можуть замовити стейки Рі-Бай і Нью-Йорк, філе міньйон, свинину на кістці, шашлик зі свинини та індички, люля-кебаб з баранини, каре телятини і ягняти.
Також у ресторані готують салати, брускети, закуски, супи, пасту, різото, піцу на тонкому тісті з різними варіантами начинок, бургери, основні страви, десерти.
Серед фірмових страв «KNZS» відзначають:
- брускети з Вітелло Тонато,
- тар-тар з тунця,
- карпачо з восьминога,
- щучу ікру з тостами, вершковим маслом і зеленою цибулею,
- теплий салат з вугром і кус-кусом,
- фірмовий олів'є,
- суп «Тайський» з морепродуктами,
- червоний борщ,
- пенне з індичкою і спаржею,
- фетучине з лососем і шпинатом,
- піцу з морепродуктами,
- качину грудку з грушею Су-вид,
- яловичі щоки з картопляним пюре,
- котлети з індички,
- чорний бургер з індичкою,
- тирамісу.