На перетині вулиць Богдана Хмельницького та Миколи Лисенка в Шевченківському районі Києва розмістився ресторан-бістро «Котлета».
Тут гості можуть замовити 12 видів фірмових котлет, а також популярні європейські та домашні українські страви. Меню містить також страви з морської риби, брускети, перші страви, салати, гарніри, випічку, десерти.
До фірмових позицій ресторану-бістро відносяться:
котлета «Пожарська» з томатним соусом, горіхами й кінзою,
віденський шніцель з салатом з огірка,
к...
На перетині вулиць Богдана Хмельницького та Миколи Лисенка в Шевченківському районі Києва розмістився ресторан-бістро «Котлета».
Тут гості можуть замовити 12 видів фірмових котлет, а також популярні європейські та домашні українські страви. Меню містить також страви з морської риби, брускети, перші страви, салати, гарніри, випічку, десерти.
До фірмових позицій ресторану-бістро відносяться:
- котлета «Пожарська» з томатним соусом, горіхами й кінзою,
- віденський шніцель з салатом з огірка,
- котлета «Кордон блю», щучі котлети з сирним соусом,
- котлети «Домашні» з запеченою картоплею,
- салат з домашнього сулугуні з томатами й кінзою,
- брускети з лососем і томатами,
- чорноморські рапани з томатами й цибулею,
- український борщ,
- крем-суп з броколі,
- гаспачо,
- барабуля смажена з хрусткою цибулею,
- хрустке філе коропа, смажене з цибулею і грибами,
- картопля, запечена з чебрецем і розмарином.
Як десерт у закладі подають фірмову пана-коту і тирамісу.
До послуг гостей ресторану-бістро два зали й засклений літній майданчик.
Затишний інтер'єр оформлений у сучасному стилі з оригінальними елементами декору, які нагадують м'ясорубки.