М'ясний ресторан «Кузня ребра та пива» зустрічає своїх гостей на бульварі Тараса Шевченка в центрі столиці.
Інтер'єр закладу дизайнери оформили в теплій коричневій колірній гамі, усі меблі та оздоблення виконані з натурального дерева і металу. Декором виступають панно. Просторий зал ресторану складається з безлічі затишних обідніх зон, а також включає місця уздовж барної стойки.
Загальна місткість ресторану становить 200 посадкових місць. Головною особливістю закладу вважаються чотири фірмові сорти бочкового пива від Микулинської броварні, яка є найдавнішою броварнею на території України. У меню переважає авторська українська та європейська кухні.
Основний акцент зроблено на основній страві – фірмових свинячих реберцях.
Також гостям подають копчену перепілку, пастрамі, окрошку і шурпу, овочі-гриль.
Для ласунів тут випікають фірмовий фісташковий еклер.
Велика карта бару складається з віскі, рому, текіли, вермутів, сидру, різних марок червоних і білих вин.