«Kyiv Meat Station» зустрічає гостей на вулиці Хрещатик у Києві.
Заклад спеціалізується на приготуванні київської вуличної їжі – страв на основі фермерського локального м’яса зі смокера. Тут пропонують страви з ароматом справжніх вишневих дров.
Фірмовими позиціями вважаються:
томлена качка по-київськи;
свинячі реберця, копчені в диму;
«Farm burger» з ніжною індичкою;
«Beef roll» з рваною яловичиною.
...
«Kyiv Meat Station» зустрічає гостей на вулиці Хрещатик у Києві.
Заклад спеціалізується на приготуванні київської вуличної їжі – страв на основі фермерського локального м’яса зі смокера. Тут пропонують страви з ароматом справжніх вишневих дров.
Фірмовими позиціями вважаються:
- томлена качка по-київськи;
- свинячі реберця, копчені в диму;
- «Farm burger» з ніжною індичкою;
- «Beef roll» з рваною яловичиною.