«La Gelateria Italiana» - це мережа кав'ярень-кондитерських у Києві, одна з яких міститься на першому поверсі торгового центру «Караван», на вулиці Луговій у Шевченківському районі столиці.
Тут гостям представлений широкий асортимент фірмового італійського морозива Джелато, яке кондитери готують за старовинними рецептами на основі натурального молока і вершків з додаванням натуральних ягід і фруктів.
У меню є різні позиції морозива:
«Апельсин»,
«Банан»,
«Вершкове»,
«Ваніль»,
«Б...
«La Gelateria Italiana» - це мережа кав'ярень-кондитерських у Києві, одна з яких міститься на першому поверсі торгового центру «Караван», на вулиці Луговій у Шевченківському районі столиці.
Тут гостям представлений широкий асортимент фірмового італійського морозива Джелато, яке кондитери готують за старовинними рецептами на основі натурального молока і вершків з додаванням натуральних ягід і фруктів.
У меню є різні позиції морозива:
- «Апельсин»,
- «Банан»,
- «Вершкове»,
- «Ваніль»,
- «Біг гам»,
- «Диня»,
- «Манго»,
- «М'ята-Страчатела»,
- «Тирамісу»,
- «Фісташка»,
- «Молочний шоколад»,
- «Чорний шоколад»,
- «Кокос»,
- «Полуниця з вершками».
- червоний бісквітний торт «Монарх» з крем-сиром, покритий білим шоколадним гелем і мармуровою стружкою,
- пісочний тарт «Бельгійський шоколад»,
- чизкейк «Чорничний» з крем-сиром і вершками на шоколадному бісквіті з лохиною і чорницею,
- шоколадно-бісквітне тістечко з родзинками й горіхами в какао з чорним ганашем «Картошечка».