Одна з кав'ярень-кондитерських мережі закладів «La Gelateria Italiana» розмістилася на третьому поверсі торгово-розважального центру «SkyMall» у Дніпровському районі Києва, на проспекті Генерала Ватутіна.
Тут гостям представлена велика десертна карта, яка містить асортимент тортів, тістечок і чизкейків.
Особливістю «La Gelateria Italiana» є виробництво фірмового італійського морозива Джелато, яке кондитери готують за старовинними рецептами на основі натурального молока і вершків з додаванням н...
Одна з кав'ярень-кондитерських мережі закладів «La Gelateria Italiana» розмістилася на третьому поверсі торгово-розважального центру «SkyMall» у Дніпровському районі Києва, на проспекті Генерала Ватутіна.
Тут гостям представлена велика десертна карта, яка містить асортимент тортів, тістечок і чизкейків.
Особливістю «La Gelateria Italiana» є виробництво фірмового італійського морозива Джелато, яке кондитери готують за старовинними рецептами на основі натурального молока і вершків з додаванням натуральних ягід і фруктів.
У меню різні позиції морозива:
- «Апельсин»,
- «Банан»,
- «Вершкове»,
- «Ваніль»,
- «Біг гам»,
- «Диня»,
- «Манго»,
- «М'ята-Страчатела»,
- «Тирамісу»,
- «Фісташка»,
- «Молочний шоколад»,
- «Чорний шоколад»,
- «Кокос»,
- «Полуниця з вершками».
Також у меню кондитерської відзначають фірмові ласощі:
- червоний бісквітний торт «Монарх» з крем-сиром, покритий білим шоколадним гелем і мармуровою стружкою,
- пісочний тарт «Бельгійський шоколад»,
- чизкейк «Чорничний» з крем-сиром і вершками на шоколадному бісквіті з лохиною і чорницею,
- шоколадно-бісквітне тістечко з родзинками й горіхами в какао з чорним ганашем «Картошечка».
У карті напоїв закладу акцент зроблено на каві й кавових міксах - американо, еспресо, лате, капучино, какао, гарячий шоколад.