Недалеко від станції метро «Палац Спорту» на Великій Васильківській в центрі Києва розмістився ресторан східної кухні «Lavash». Заклад працює не території НСК «Олімпійський».
Родзинкою ресторану вважається кухня відкритого типу, на якій кухарі готують традиційні узбецькі халяльні страви.
Меню «Lavash» пропонує відвідувачам асортимент мезе, салати, супи, піде, самсу, чебуреки, янтики, лаваш з різними начинками, гарніри, основні страви та десерти. Акцент зроблено на стравах, які запікають на грилі – люля-кебаб, курка, телятини, баранини.
До фірмових позиціях меню закладу відносяться:
- узбецький плов з бараниною,
- лосось-гриль у піті,
- каре з баранини,
- піде зі шпинатом і сиром,
- хачапурі «Чотири сири, лаваш з телятиною,
- сочевичний суп,
- гострий салат з куркою,
- хумус в арабському стилі,
- десерт «Білий фондан».
Інтер'єр просторого приміщення оформлений у сучасному стилі з східними мотивами – білі й насичені блакитні відтінки, м'які крісла з оксамитовою оббивкою, барна стойка з оздобою з мозаїки, велика кількість живої зелені й дзеркала.