Кафе-кондитерська «Make My Cake» розмістилася в самому центрі Києва, на вулиці Станіславській, недалеко від Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка.
Заклад складається з просторого основного залу з барною стойкою, вітриною, де
представлена солодка випічка та десерти, а також з декількома столиками й диванами.
Крім того, гості можуть розташуватися в другому залі, де є два великі столи й м'які дивани для компаній, а також кілька столиків з кріслами біля вікон.
Інтер'єр витриманий у м'яких пастельних відтінках і оформлений у сучасному стилі з елементами мінімалізму.
Основний акцент у меню зроблено на різноманітності фірмових макаронів, які в закладі випікають з мигдального борошна.
Гості можуть замовити з солоною карамеллю, грейпфрутом, полуницею, чорницею, журавлиною.
Всього в десертній карті представлено понад 20 різновидів макаронів.
Також для ласунів у «Make My Cake» готують чизкейк з карамеллю і фундуком, брауні, ромовий кекс, печиво.
В основному меню гості знайдуть різні закуски, салати, перші страви.
У ранковий час можна замовити комплексні сніданки.
Серед фірмових страв відзначають:
- запечений камамбер на перечно-цитрусовій бріош,
- крем-суп з цвітної капусти й груш,
- тартар з тунця.
У магазині при закладі можна купити свіжообсмажену каву, гранолу, солону карамель, мигдалеве борошно і макарони.