На Подолі в Києві, на вулиці Нижній Вал, розмістився один з ресторанів мережі «Мама Манана».
У меню гостям представлено широкий асортимент популярних страв грузинської кухні, які тут готують за традиційними рецептами. У ресторані можна замовити хінкалі й хачапурі, закуски, салати, перші страви, гарячі страви та страви тоне меню, овочі, гарніри, соуси, десерти.
Фірмовими позиціями меню «Мама Манана» вважаються:
хінкалі «Тбіліські» з бараниною,
хачапурі «Манана» з яловичиною, свининою, сиро...
На Подолі в Києві, на вулиці Нижній Вал, розмістився один з ресторанів мережі «Мама Манана».
У меню гостям представлено широкий асортимент популярних страв грузинської кухні, які тут готують за традиційними рецептами. У ресторані можна замовити хінкалі й хачапурі, закуски, салати, перші страви, гарячі страви та страви тоне меню, овочі, гарніри, соуси, десерти.
Фірмовими позиціями меню «Мама Манана» вважаються:
- хінкалі «Тбіліські» з бараниною,
- хачапурі «Манана» з яловичиною, свининою, сиром сулугуні та свіжими томатами,
- баклажани по-грузинськи з волоськими горіхами,
- салат «Тбілісурі» з курячою печінкою,
- шурпа з баранини,
- тушкована свинина «Чанахі» з баклажанами, картоплею і болгарським перцем,
- смажене курча «Чкмерулі» з часником і спеціями в горіхово-сметанному соусі,
- кебаб з баранини «Тава-кебаб» з цибулею і грузинськими спеціями,
- люля-кебаб з яловичини з печерицями,
- шашлик зі свинячої вирізки,
- торт «Домашній Багратіоні».
У карті напоїв відзначають: фірмовий озургетський грузинський чай, а також домашнє вино і чачу.
Колоритний інтер'єр ресторану виконаний у сучасному грузинському стилі - тепла пісочна колірна палітра, м'які крісла й дивани, строкатий текстиль і килими, абажури, картини й етнічні елементи декору.