Одна з пекарень-кондитерських мережі «Mary» розмістилася в Шевченківському районі Києва, на вулиці Січових Стрільців.
Затишний інтер'єр закладу оформлений у класичному стилі - пісочна колірна гама, елегантні меблі та оздоблення з натурального дерева, картини на стінах і велика вітрина з випічкою і десертами.
Тут гостям представлено асортимент свіжої випічки, хлібо-булочних виробів і десертів, які кондитери готують з натуральних інгредієнтів.
У «Mary» випікають гречаний, традиційний, томатний,...
Одна з пекарень-кондитерських мережі «Mary» розмістилася в Шевченківському районі Києва, на вулиці Січових Стрільців.
Затишний інтер'єр закладу оформлений у класичному стилі - пісочна колірна гама, елегантні меблі та оздоблення з натурального дерева, картини на стінах і велика вітрина з випічкою і десертами.
Тут гостям представлено асортимент свіжої випічки, хлібо-булочних виробів і десертів, які кондитери готують з натуральних інгредієнтів.
У «Mary» випікають гречаний, традиційний, томатний, часниково-горіховий, гарбузовий хліб, хліб «Норд Лендер», «Кампань» і «Фромаж», багети й флют.
Для ласунів у закладі готують асортимент десертів, а також випікають еклери, макарони, булочки й печиво.
Серед фірмових позицій меню відзначають:
- мусовий десерт «Три шоколаду»,
- десерт «Карамельний банан» з банановим бісквітом, хрустким крамблом з фундуком та солоною карамеллю,
- еклер з пюре манго-маракуя,
- мигдальне печиво макарон з грушею і сиром горгондзола,
- печиво «Шоколадний трюфель»,
- булочку «Шокобон» з сиром філадельфія і шоколадом.