На Лівому березі столиці, на Русанівському бульварі, розмістився один з ресторанів паназіатської кухні «Meiwei» мережі «ОККО».
Заклад працює у форматі смартфуда нового покоління. Міський ресторан включає просторий основний зал з відкритою кухнею і літню терасу.
Лаконічний інтер'єр дизайнери виконали в стилі сучасного мінімалізму - бетонні стіни, панорамні вікна, яскраво-бірюзові крісла-стільці й невеликі столики, графітові відтінки та декор з металу.
В основному меню ресторану є традиційні паназіатські страви - закуски дім-сами, баоцзі, супи, страви з рису і локшини, бао-бургери, спринг-роли, салати, другі страви та десерти.
Також представлено сезонне меню зі стравами від шеф-кухаря. У будні в «Meiwei» можна замовити комплексні бізнес-ланчі.
Серед фірмових страв закладу відзначають:
- удон з телятиною,
- яєчну локшину з морепродуктами,
- смажений рис зі свининою BBQ,
- курку теріякі на паровому рисі,
- суп «Том Ям» з креветками,
- рамен з качкою,
- теплий салат з морепродуктами,
- салат з качкою по-пекінськи й сливовим соусом,
- смажені спринг-роли з креветками,
- дім-сами з куркою й овочами,
- бао-бургер з котлетою з лосося, крем-сиром і шпинатом.
У карті десертів відзначають торт «Жасмин» з чаєм маття, кокосовий кейк, паназіатський кекс з яєчним заварним кремом.
У ресторані працює власна служба доставляння, а також можна замовляти страви на винос.