Недалеко від станції метро «Площа Льва Толстого» на Великій Васильківській розмістився ресторан паназіатської кухні «Meiwei».
У розпорядженні гостей просторий основний зал, який може вмістити до 50 персон, а також затишний віп-зал.
Лаконічний інтер'єр ресторану оформлений у стилі лофт - бетон, сіра колірна гама, м'які дивани. Особливістю закладу вважається відкрита кухня, де за приготуванням страв можуть спостерігати як гості ресторану, так і перехожі через панорамні вікна.
Меню включає популя...
Недалеко від станції метро «Площа Льва Толстого» на Великій Васильківській розмістився ресторан паназіатської кухні «Meiwei».
У розпорядженні гостей просторий основний зал, який може вмістити до 50 персон, а також затишний віп-зал.
Лаконічний інтер'єр ресторану оформлений у стилі лофт - бетон, сіра колірна гама, м'які дивани. Особливістю закладу вважається відкрита кухня, де за приготуванням страв можуть спостерігати як гості ресторану, так і перехожі через панорамні вікна.
Меню включає популярні страви тайської, в'єтнамської, корейської, малазійсько-індонезійської і японської кухонь.
До фірмових страв відносять:
- смажені спринг-роли з тигровими креветками,
- булочки баоцзи зі свининою й овочами,
- локшину «Пад Сі Ю» зі шматочками підсмаженої на вок свинини, броколі й чорними деревними грибами,
- салат з качкою по-пекінськи й сливовим соусом,
- теплий салат з морепродуктами.
У десертній карті представлений ряд авторських десертів:
- яєчний паназіатський кекс з лимонною цедрою,
- листковий торт «Жасмин» з горіхами, кокосовий кейк,
- цитрусово-імбирне і м'ятно-шоколадне печиво,
- морозиво,
- «Мочі» - десерт на основі рисового тіста з різними фруктовими начинками.