Один з ресторанів гриль-барів мережі закладів «Мелроуз» розмістився на третьому поверсі торгово-розважального центру «DREAM TOWN» на проспекті Оболонському в Києві.
Оригінальний інтер'єр оформлений у традиційному американському ретро-стилі з елементами декору в стилі вестерн - цегляне муровання, панорамні вікна, шкіряні червоні дивани, оздоба з натурального дерева і металу.
В основі меню представлений широкий асортимент популярних страв американської, мексиканської, італійської та японської кухонь.
Гості можуть замовити різні закуски, салати, бургери, сендвічі, стейки, гарніри, перші страви, основні страви з м'яса й риби, страви, приготовані на вугіллі, чимічангу, буріто, кесаділью, тако, фахіту, сентас, піцу, пасту, суші, роли й десерти.
Фірмовими позиціями меню «Melrose» вважаються:
- кесаділья з лососем, беконом, сиром і карамелізованою цибулею,
- буріто з яловичиною, томатами й беконом,
- чимічанга з лососем, квасолею, соусом «Гуакамоле» і перцем халапеньйо,
- хот-тако з бараниною і сирним соусом,
- сентас з морепродуктами й гострими картопляними часточками,
- бургер «Кентуккі» з куркою, медово-гірчичним соусом і сиром моцарела,
- клаб-сендвіч з беконом, шинкою і томатами,
- піца «Ді грилія» з бараниною і свининою BBQ,
- піца «Таорміна» з морським коктейлем і тигровою креветкою,
- спагеті «Неро» з червоною ікрою, сьомгою і вершковим соусом,
- паста «Фетучине аль Болоньєзе»,
- паста «Альфредо» з куркою BBQ і вершковим соусом.
Для ласунів у гриль-барі готують пана-коту, чизкейк, тирамісу, штрудель, солодкі роли.
У барній карті акцент зроблено на широкому виборі класичних та авторських коктейлів.