Головна / Каталог закладів у місті Київ / Ресторан Menya Musashi (Menya Musashi Polytech)

Ресторан Menya Musashi (Menya Musashi Polytech)

Menya Musashi
?
Київ, пр. Перемоги 26
?
Все фотографии
Ресторан Menya Musashi (Menya Musashi Polytech)
Київ, пр. Перемоги 26
Київ, пр. Перемоги 26
+38 068 299 2525
Політехнічний інститут
Кухня:  Японська
Середній чек: 
$$$$
Menya Musashi
Menya Musashi
Menya Musashi
Опис
«Menya Musashi» - це мережа ресторанів-раменних у Києві, один з яких зустрічає своїх гостей на проспекті Перемоги в Солом'янському районі столиці, поруч зі станцією метро «Політехнічний інститут». Стильний сучасний інтер'єр закладу, який міститься на території торгово-розважального центру «Smart Plaza Polytech», витриманий у сіро-бежевих відтінках і доповнений геометричним формами й чіткими лініями, цегляним мурованням, м'якими диванами й невеликими столиками, панорамними вікнами й оздобою зі с...

«Menya Musashi» - це мережа ресторанів-раменних у Києві, один з яких зустрічає своїх гостей на проспекті Перемоги в Солом'янському районі столиці, поруч зі станцією метро «Політехнічний інститут».

Стильний сучасний інтер'єр закладу, який міститься на території торгово-розважального центру «Smart Plaza Polytech», витриманий у сіро-бежевих відтінках і доповнений геометричним формами й чіткими лініями, цегляним мурованням, м'якими диванами й невеликими столиками, панорамними вікнами й оздобою зі світлих порід дерев.

Тут гості можуть замовити популярні страви китайської та японської кухонь, які кухарі готують за класичними рецептами. Меню містить салати, закуски, страви з рису і локшини, кілька видів рамена, гедзи, роли, цхемени й десерти.

У «Menya Musashi» відвідувачі можуть замовити чотири види рамена - класичний, червоний, білий або чорний, які готують зі свининою тясю, зі свининою ча шу, з телятиною кобе, з куркою абурі, з куркою діп фрай, з качкою, а також з морепродуктами й овочами.

Крім цього, серед фірмових страв ресторану-раменної відзначають:

  • телятину кобе в каві з капустою Пак-чой,
  • салат кайсо з огірком, авокадо і соусом гамадарі,
  • смажену локшину з тунцем, лососем, селерою, часником, болгарським перцем і бобами Едамаме,
  • курку теріякі з паровим рисом,
  • гедзу з окунем, лососем, тріскою, аджіномото під соусом і білим кунжутом,
  • рол з лососем у чорному кунжуті,
  • пшеничну локшину власного приготування аль денте «Цхемен» з телятиною кобе і гострим соусом на основі свинячого бульйону й риби Нібоші.
Для ласунів у ресторані готують фірмові ласощі - банан темпура в японських сухарях панко з карамельним соусом, цукровою пудрою і м'ятою, брауні з імбирним морозивом під апельсиновим соусом, чизкейк з пудрою зеленого чаю.

Велика барна карта закладу містить каву і кавові мікси, детокс-коктейлі, чаї, фреші, лимонади, глінтвейни й пиво, а також міцний алкоголь, класичні коктейлі, вина Чилі, Італії, Австралії, фірмове домашнє біле і червоне сливове вино.

Отзывы

Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!