У самому центрі Києва, на бульварі Шевченка, поруч зі станцією метро «Університет», розмістилося кафе-кондитерська «Monkey Nice Cream».
Особливістю закладу вважається фірмове кріогенне морозиво, яке готують з натуральних інгредієнтів і заморожують при екстремально низькій температурі, що робить текстуру кремовою і легкою.
Гості можуть на власні очі спостерігати, як замовлене ними морозиво готують і заморожують за допомогою рідкого азоту.
Фірмове морозиво можна замовити зі смаком ягід, вершків, шоколаду, з горіхами і карамеллю, а також морозиво «Медова лаванда», «Полуничний сорбет», «Яблучний пиріг», обліпихове морозиво і чорне морозиво.
Крім цього, у меню кафе-кондитерській представлені баварський, італійський, американський, французький, мексиканський і класичний хот-доги, пироги кіш з курячою грудкою, беконом, з руколою і шпинатом, тарти з різними начинками - лавандова, лимонна з меренгою, малинова, з маракуєюі маскарпоне, з шоколадом і апельсином, з солоною карамеллю і горіхами, з бананом і кавовим кремом, з яблуками, черешнями, ожиною.
Також для ласунів у кафе-кондитерській готують чизкейки в банках. Відвідувачі можуть замовити чизкейки з карамеллю, ожиною та розмарином, лавандою і чорницею, малиною, манго і персиком, маракуєю, горіхом і карамеллю, з яблуком.
У ранковий час у закладі гостям подають комплексні сніданки.
Карта напоїв «Monkey Nice Cream» містить асортимент чаю, класичну каву, авторські кавомікси, серед яких відзначають імбирно-медовий, лавандовий, карамельний, апельсиновий лате.
Крім цього, у «Monkey Nice Cream» можна замовити келих вина або ігристого.
Інтер'єр закладу оформлений у сучасному стилі — пісочні й блакитні відтінки, м'які дивани з яскравими подушками, невеликі столики, малюнки із зображенням мавпи й неонове освітлення.