У середмісті Києва, на Подолі, розмістився ресторан «Mulan».
Гостям закладу представлені автентичні страви паназіатської кухні, які подають в авторській подачі шеф-кухаря.
Відмінною особливістю ресторану є склад страв, який включає високоякісні інгредієнти, велика частина яких поставляється прямо з Японії та Китаю.
У меню представлені салати з пікантними азіатськими соусами, роли, сашімі, суші, супи, рис і локшина, основні страви та стейки.
До фірмових страв відносять:
- рол «Дракон Мушу»,
- тайський суп «Том Ям» на кокосовому молоці,
- сібас з чорничним соусом,
- качину грудку з локшиною в тайському соусі.
З-поміж безалкогольних напоїв виділяють ряд домашніх лимонадів, а барну карту складають класичні коктейлі.
Невелике приміщення ресторану, місткістю 30 персон, оформлено в стилі лофт з оригінальними настінними розписами в китайському стилі.
У залі відкрита кухня, у центрі стоїть великий стіл для компанії, а також працює невеликий літній майданчик і дитячий ігровий куточок для самих маленьких відвідувачів.