У самому центрі Києва, на Хрещатику, розмістився гастро-бар «Mushlya Bar».
Основний акцент у меню закладу зроблено на свіжих морепродуктах. Вага позиції меню має фіксовану вартість.
Страви готують у форматі фаст фуду. Гості можуть замовити:
казанок мідій з теплим багетом і вершковим соусом,
велику устрицю з лимоном,
фірмовий бургер «Mushlya» з м'ясом,
бургер з м'ясом і креветками,
сендвічі зі скумбрією-гриль або малосольним оселедцем,
картопляні діпи з сиром,
свіжі чорноморські ...
У самому центрі Києва, на Хрещатику, розмістився гастро-бар «Mushlya Bar».
Основний акцент у меню закладу зроблено на свіжих морепродуктах. Вага позиції меню має фіксовану вартість.
Страви готують у форматі фаст фуду. Гості можуть замовити:
- казанок мідій з теплим багетом і вершковим соусом,
- велику устрицю з лимоном,
- фірмовий бургер «Mushlya» з м'ясом,
- бургер з м'ясом і креветками,
- сендвічі зі скумбрією-гриль або малосольним оселедцем,
- картопляні діпи з сиром,
- свіжі чорноморські креветки-рачки,
- аргентинські креветки-гриль,
- відварені білоногі креветки,
- бейбі каракатиці-гриль або бейбі восьминога-гриль,
- кальмари-гриль.