В історичному центрі Києва, на Подолі, недалеко від станції метро «Контрактова площа», розмістився ресторан «Na Raz Dva».
Заклад працює в форматі швидкої повсякденної їжі.
Тут гостям представлені популярні страви турецької кухні, де основний акцент зроблено на донерах.
У меню відвідувачі можуть знайти донер з куркою, яловичиною, рисом, які можна замовити порційно у хлібі або в лаваші.
Крім того, в ресторані готують традиційний сочевичний суп, а також фірмові страви:
донер «Iskander» з я...
В історичному центрі Києва, на Подолі, недалеко від станції метро «Контрактова площа», розмістився ресторан «Na Raz Dva».
Заклад працює в форматі швидкої повсякденної їжі.
Тут гостям представлені популярні страви турецької кухні, де основний акцент зроблено на донерах.
У меню відвідувачі можуть знайти донер з куркою, яловичиною, рисом, які можна замовити порційно у хлібі або в лаваші.
Крім того, в ресторані готують традиційний сочевичний суп, а також фірмові страви:
- донер «Iskander» з яловичиною, свіжими помідорами, картоплею фрі, сухарями та йогуртом,
- бургер «Tombik», де присутній мікс курки та яловичини, голландський сир, помідор, огірок, часниковий соус.
Затишний інтер'єр у стилі сучасного мінімалізму витриманий у теплих пісочних і графітових відтінках, переважає оздоблення з натурального дерева.